Neuvěřitelné! Z anorektičky se stala tato SEXY KULTURISTKA

Ještě v roce 2013 vážila neuvěřitelných 37 kilogramů. Pak se ale rozhodla skoncovat se svými depresemi a stala se z ní tato sexy kráska, která se nyní cítí natolik sebevědomě, že se účastní i kulturistických soutěží.

1819180

To, že je nemocná si Kaitlyn Davidsonová poprvé připustila až ve chvíli, kdy vážila neskutečných 37 kilogramů. V jedenadvaceti letech jí padlo pouze dětské oblečení.

Strašidelná však nebyla pouze její váha, ale i prognózy lékařů. Zástava srdce, vypadávání vlasů, konec všem denním aktivitám, které jí brzy začnou působit bolest. To vše Kaitlyn hrozilo.

„Nemohla jsem si ani užít plavání, protože mi byla neustále zima,“ vzpomíná Kaitlyn na svůj dřívější způsob života. „Moje máma mi dala autobiografii Portia De Rossi (americká herečka). Její příběh byl tak podobný mému, že jsem to nemohla ignorovat,“ dodává. Bylo to poprvé, co si Kaitlyn uvědomila, že má problém.

Kaitlyn Davidson

Picture 2 of 8

V roce 2013 si konečně řekla „dost“. Vzchopila se, začala se fyzicky a psychicky zotavovat. Po nějaké době se dostala tak daleko, že nabrala devatenáct kilogramů, začala vypadat zdravě a moc jí to sluší! Kaitlyn se nyní cítí natolik sebevědomě, že své krásné křivky ukázala i na prestižní kulturistické soutěži WBFF.

Skončila sice šestá, ale i tak se jí povedlo něco neuvěřitelného. Stala se inspirací mnoha dívek, které bojují s anorexií. Na Instagramu má už více než osm tisíc příznivců.

„Naučila jsem se přijímat sama sebe a mít se ráda,“ hodnotí svou současnou situaci Kaitlyn.

Komentář