Sexy Fotky: Tyhle kočky mají v izraelské armádě! GALERIE

Jsou krásné, ale pořádně nebezpečné. Izraelská armáda kvůli neustálému ohrožení židovského státu cvičí k boji i ženy. Není jich přitom málo. Ženy tvoří zhruba třetinu všech vojáků Izraelských obranných sil (IDF).

1836098

„Bojovníci ISIS mají strach, že je porazí žena, což naprosto odporuje jejich radikální víře,“ říká jedna z dívek, která byla pověřena ochranou izraelských hranic. Lieutenant Ada, mladá velitelka smíšené armádní pěchoty Caracal Battalion, má pro strach uděláno a teroristů se nebojí. „Nemám strach ze střetu s teroristy, je to nezbytné,“ říká.

Izraelské obranné síly (IDF) krásné ženy rozhodně nevnímají jako křehká stvoření, ale jako opravdové bojovnice, které dokážou nepřítele pořádně rozhodit. Jednají s teroristy, zneškodňují bomby, zvládají přestřelky, aj.

Holky z izraelské armády

Picture 2 of 15

 „Ochrana země není genderovou záležitostí. Stát se bojovníkem souvisí se sebeobětováním se a s motivací,“ říká další vojačka Stela.

Pokud si ale bojovnice představujete spíše jako „chlapy“, naše galerie vás vyvede z omylu. Dívky jsou opravdové krásky, které se vypracovanou postavou a pěkným obličejem podobně jako ostatní dívky chlubí i na sociálních sítích. Tak co, pánové. Dali byste si říct?

Komentář